Az izraeli Big Brother győztese: Shay Mika Yifrach

Az izraeli Big Brother győztese

Az izraeli Nagy Testvér sok vihart kavart hetedik évadjának győztese a katzrini Shay Mika lett, aki a döntőben Dudu Cohen-t, Omri Ben Natan-n, és a második helyen végző Barak Edri-t előzte meg. “Anya, ezentúl jobb életünk lesz” mondta.

izralinfo izraeli big brother gyoztese
A boldog győztes – fotó: izraeli 2 adó

113 nap elteltével a 23 éves Shay Mika lett az izraeli “Big Brother” valóság show hetedik évadjának ma (szerda) rendezett döntőjén győztesnek nyilvánítva.

A 23 éves, Golán-fennsíki Katzrinban nevelkedett, és jelenleg Tel Avivban élő Mika Yifrah a másik három döntős (Dudu Cohen, Barak Edri, Omri Ben-Natan) felett győzedelmeskedett. Cohen lett a negyedik, Ben-Natan a harmadik, Edri pedig a második. “Álmodom, szeretném apának elmondani, hogy megcsináltam! Köszönöm mindenkinek, megvalósítottátok az álmomat. Anya, mostantól jobb lesz a jövőnk” mondta a bejelentést követően a győztes Mika, aki egy lakást nyert.

forrás: Ynet

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.