Gal Gadot, az izraeli csodanő

Gal Gadot - Wonder Woman

Kijött a Wonder Woman (Csodanő) című film első előzetese, a filmben Gal Gadot izraeli színésznő játssza a főszerepet. A trailer alapján Gadotnak nem jött rosszul a két év szolgálat az izraeli hadseregben.

Gal Gadot két évig szolgált az izraeli hadseregben erőnléti kiképzőként, a Wonder Woman friss előzetese alapján valószínűleg nem jöhetett rosszul a katonai tapasztalat. Gadot ugyanis egy egész hadseregnek ront neki az I. világháború valamelyik frontvonalán, és hiába lövik golyószóróval és gránátvetővel, nem sokra mennek vele a szuperhősnő és kedvenc fegyvere, az igazság lasszója ellen.

Az izraeli színésznő már korábban bemutatkozott Csodanő szerepében a Batman Superman – Az igazság hajnala című filmben, a Wonder Woman-ben azonban az övé lesz a főszerep. A filmben többek között Chris Pine, Connie Nielsen és Robin Wright is játszik majd. A bemutató viszont csak jövő nyáron lesz, addig pedig az előzetesekkel vigasztalódhatnak a rajongók.

kibic

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.