Egyre biztosabbnak tűnik: Izraelbe igazol Nikolics Nemanja!

Nikolics Nemanja

Már csak néhány nap van hátra az átigazolási időszak lezárultáig, így amennyiben valaki meg akarja szerezni a varsói Legia támadója, Nikolics Nemanja játékjogát, úgy erősen bele kell húznia. Az izraeli Maccabi Tel-Aviv a hírek szerint meg is tette.

Számos külföldi forrás szerint azt követően, hogy az angol élvonalba frissen feljutó Hull City végül lemondott a lengyel pontvadászat tavalyi gólkirályának, Nikolics Nemanjának megszerzéséről az izraeli Maccabi Tel-Aviv került pole pozícióba az átigazolást illetően. A tárgyalás előrehaladott állapotait jelzi, hogy a lapok szinte egyöntetűen hangoztatják, hogy a megállapodás értelmében az izraeliek 3,5 millió eurót (1,1 milliárd forintot) fizetnek majd a játékosért, aki évente 1 millió eurót (körülbelül 310 millió forintot) kaphat majd új csapatától, amennyiben aláírja a szerződést.

A klub mindenáron szeretne egy támadót igazolni, hogy a nyáron Kínába igazoló izraeli csatár, Eran Zahavi kiesését pótolni tudja majd. Erre a feladatra pedig a Maccabi szakmai stábjának vélekedése alapján egyértelműen a magyar játékos a legjobb választás.

Úgy fest tehát, hogy a Nikolics hiába járult hozzá nagyban csapata idei BL-indulásához, ő már nem segíti majd a Legiát a Real Madrid, a Dortmund és a portugál Sporting CP elleni harcban.

Blikk

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.