A názáreti arab Miss Trans Izrael nemzetközi pályára lép

A 22 éves Talleen Abu Hana Názáretben született, az arrafelé jól ismert Abu Hana családban. Talleen hobbija a tánc. A róla készült videóban elmesélte, hogy nővé válása után elhagyta Názáretet, mert az ottani társadalom igen konzervatív. Tel-Avivba érve először nagyon elérzékenyült, mert hallott róla, hogy egy nagyon modern város, ahol jelentős LMBT közösség él. Ahol az lehet, aki, úgy viselkedhet, ahogy akar, ahol előhozhatja a benne élő kislányt, és az emberek elfogadják ezt.

“Nagyon örültem, amikor hallottam a Miss Transz Izrael versenyről, mert enélkül az emberek nem tudnak rólunk, de ha látják, akkor jobban megismernek és elfogadják.”- meséli Talleen a vele készült videón. “Úgy éreztem, ez nem csak az én győzelmem, hanem az egész LMBT közösségé Izraelben és a világban. Győzelem a transzfóbia elleni háborúban.”

“Nyertem azzal, hogy izraeli vagyok, mert itt megkaptam, amit sehol másutt nem kaptam volna: lehetek teljes értékű nő, úgy sétálhatok, ahogy érzek, emelt fővel járhatok az utcán: az vagyok, aki vagyok, és ahogy csak én akarom. Itt elnyertem az édenkertet. Izrael békét adott nekem a testem és a lelkem között.”

“Álmom, hogy elégedett nő legyek, aki szeretetet ad, és szeretetet kap. Mindig tudtam, hogy szeretet lakozik bennem, amely győzelmet arat. Elfogadást, toleranciát és békét hirdetek a nemzetközi versenyen. Örömmel képviselem a történelemben először Izraelt a Miss Star Trans nemzetközi transznemű szépségversenyen.”

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.