Nem csak telepeket építünk!

Kobi Ifrach a versenyen. - fotó: Youtube

Idén Kobi Ifrach izraeli testépítő lett Mr. Universe Junior.

A 23 év alattiak ifjúsági kategóriájában a húszéves, Zichron Jákovban élő Kobi Ifrach megszerezte Izrael első Mr. Universe győzelmét.

Az izraeli versenyző vasárnap Birminghamben, Angliában nyerte el a megtiszteltetést.

Sikere után az izmos ifjú azt nyilatkozta a Jediót Ahronót című lapnak, hogy napi huszonnégy órát edz, versenyek előtt másfél óránként ennie kell, és napokig tilos vizet innia a tökéletes izmok érdekében. Ifrach két idősebb, már előtte is ezt a sportot űző testvére révén került a body builderekhez.

A Mr. Universe verseny legnevesebb győztese az osztrák Arnold Schwarzenegger volt, aki sorozatban négyszer lett a világ legférfiasabb, vagy legalábbis legizmosabb férfiúja, vagyis a Mr. Universe. Az amatőr testépítők szervezetének megmérettetése immáron 67 éve tartja lázban évente ezen sportág szerelmeseit.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.