3000 LIKE!!!! – Olvasóink írták, mi közzétesszük

Tűzijáték - fotó: Wikipédia

Kedves olvasóink! Nagyon köszönjük kitüntető bizalmukat, és aktív, építő észrevételeiket!

Most, hogy már háromezren lájkolták oldalunkat a Facebookon, az ünnepi alkalomból csokorba szedtük néhány hízelgő, és bíráló megjegyzésüket -úgy, ahogy Önök írták. Követtük Ilana Dajan példáját, aki a kettes tévécsatornán néhány hónapja felolvasta Benjámin Netanjahu miniszterelnök róla szóló, őt ostorzó szavait, melyeket a miniszterelnöki rezidencia visszásságait feltáró oknyomozó riportjával érdemelt ki. Hát akkor rajta, olvassuk együtt!

  1. Oy va a voy
  2. Na nálam most fagyott le windows…..csak ülök és nézek ki bután a fejemből. Mennyire kell frusztráltnak lenni, hogy valaki ilyen írást toljon ki magából.
  3. Sajnos a Haaretz mar regota atlepte azt a hatart ami a post-Cionizmust az anticionizmustol elvalasztja. Kar hogy Izrael legnivosabb ujsaga a szelsobalosok bertollnoka lett, a New York Times es a Pravda edestestvere. En nem lattam a Haaretzban egy jo szot Izraelrol ezer eve. Nem szabad komolyan venni egy szavukat sem.
  4. Nem csodálom, hogy a szerző a végén könyörög, hogy kapjon egy esélyt arra, hogy normális legyen. Én is ezt kívánom neki!
  5. Te jo eg ,mi ez a baromsag ? Parizsban most keszul a fel vilag szetcincalni Izraelt,es akkor van pofaja valakinek leirni es lekozolni ezt a disznosagot? Nem kell Izraelnek kulso ellenseg,ott van,a hataraikon belul.
  6. Ekkora badarsagot.Tucskot bogarat rahordanak.Aljas beteg elmeju ember a cikk iroja.valaki busasan fizetett erte.Talan Soros .
  7. Azert ne hogy mar elvitassuk az Izraelinfo azon jogat, hogy ugy gondolkozzanak a vilagrol es azt tegyenek kozze, amit csak akarnak. Az egy mas kerdes, hogy ez a cikk milyen.
  8. Kezdem azt hinni hogy valami nagyon szándékosan volt megtervezve de hogy mi es miert meg minek azt sosem tudjuk meg talán !
  9. Jó nektek!Itthon havazik.Örüljetek a jó időnek!
  10. Ilyet legutóbb a 60-as években, a vulgármarxizmus tombolásakor lehetett olvasni.
  11. Nahát, újra megjelenik a Stürmer!
  12. Ejjjj,de könnyen ítélkezünk mi,a fotelunkból.
  13. Nagyon jó cikk:)
  14. ….ez igazi magyar mentalitással megírt cikk , még a dícséret közben sem fáradt el és volt ereje kíméletlenül hátranyilazni 😀.
  15. vöröskereszt??? ezt a gyülekezetből írod??
  16. Tetszik, mert van élet!!
  17. Ok. Tehat akkor az Izraelinfo egyetert Kerryvel. Jo akkor hulyek vagyunk mi a tobbseg.
  18. Izraelinfo: “friss – hiteles” Kb annyira vagytok hitelesek a fizetős szélsőbalos haaretz lefordidott cikkeit közölve, mintha az al jazeerat idéző kuruc.info-t olvasnám….
  19. Nem véletlenül irtam, hogy ez az oldal Izrael Állam egyik ellensége, nem kell másik országba menni, először itt kellene takaritani
  20. Ez a beszéd!
  21. patetikus
  22. Nekem tetszik,és kész!
  23. az Izraelinfo abszolute baloldali, nincs is felháborodva egy cseppet sem.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.