Menjünk a Zimmerbe pénteken és szombaton!

Készülő művészeti alkotás a Zimmer udvarán és az alkotó, Avinoam Sternheim

Van Jaffón egy csomó pattant kocsmadék, de a leglepattantabb mind közül a Zimmer. A vicces nevű Franzos utcában van, amely utca műhelyeké és telepeké egyébként. Van udvara, ahol őrült művészeti alkotásokat állítanak ki, és most hétvégén experimentális élőzenei fesztivált rendeznek multimédiás perfomanszokkal, művészeti projektekkel, műfajok közti kollaborációval (ezt a kifejezést egyenesen a kurátor mondta így, LiDa, aki így írja a nevét és oroszul is beszél). Kihívások elé állítják a fantázia határait, na.

A Fuzzy fesztivál egy új kultúra-forrás, bár már harmadik alkalommal kerül megrendezésre.

Az exkluzív meghívó szerint, ami egy aranyozott szegéllyel félig laminált, jó nehezen olvasható képeslap a poszterről, mindegyik előadás és koncert összehozza az előadót a közönséggel, bármit is jelentsen ez.

Fuzzy fesztivál meghívó

Ma és holnap is 6 órakor kezdenek – a szombati, szintén jaffói Rachel Korazim előadás után pont jól át lehet menni -, és lesz:

  • kábé 20 különböző experimentális zenei előadó, akik az elektronikus és analóg zenét klasszikus hangszerekkel, élőben adják elő
  • videó, fény és hang kiállítás
  • performanszok
  • vegán kaja
  • barátságokat szövő székek

A cím:
Zimmer Tlv
Franzos utca 12, Tel Aviv

A Zimmer egész évben iskola utáni programot kínál szudáni és eritreai menedékkérő családok gyermekeinek és a női labdarúgó-válogatottuknak.

A Zimmer az a találkozóhely, ahol a művészet megtapasztalása reményt kelt és összeköti az új civil társadalmi elképzelés alapjaiban a kedvességet, az elfogadást és a nagylelkűséget.

Mint non-profit szervezet, a Zimmer tevékenysége teljes mértékben saját, önkéntes közösségére támaszkodik, az egyedi kezdeményezésekből növekedő proaktív megközelítéseket gyújtópontként használva. A Zimmer infrastruktúrát és forrásokat biztosít alkotóknak és a nyilvánosság számára egyaránt, különös tekintettel a rászorulók gondozására, és azoknak, akik a tehetségük elhanyagolását tortúraként élik meg.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.