Izraelben folytatja Lang Ádám

A francia élvonalban szereplő Dijon kölcsönadta Lang Ádámot, az együttes magyar válogatott futballistáját az izraeli Beitar Jerusalemhez.

A klub honlapja vasárnap számolt be róla, hogy a 24 éves védő végleges megszerzésére opciós joguk lesz a hatszoros bajnok izraelieknek.

A 21-szeres válogatott Lang tavaly a jól sikerült Európa-bajnokságot követően került a Ligue 1-be, ahol 19 mérkőzésen lépett pályára.

Update (2017-09-01):

Habár múlt hét vasárnap még úgy volt, hogy a Dijon lepasszolta Lang Ádámot, pénteken kiderült, hogy a magyar válogatott védője mégsem igazolt a francia Dijon FCO csapatától a jeruzsálemi Beitarhoz – írja az MTI.

A francia élvonalbeli klub honlapján emlékeztettek arra, hogy a múlt hét végén elvi megegyezésre jutottak az izraeliekkel, de a kölcsönszerződést nem véglegesítették, mert a három fél nem tudott mindenben megállapodni egymással.

Lang Ádám így továbbra is a Dijon FCO játékosa marad, akire teljes mértékben számítanak az új idényben – tették hozzá.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSMTI