Dzsungel – film

Ahogy letöltötte a szolgálati idejét az izraeli hadseregben, a Tel-Avivban született Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe) a nyakába vette Dél-Amerikát. Az élet értelmén merengő, huszonegy éves utazó Bolíviában összehaverkodott két sráccal, egy svájci tanárral és egy amerikai fotóssal, és együtt folytatták az útjukat.

A nyugati világ adta lehetőségeknél nagyobb dolgokra vágyó fiúk La Pazban belefutottak egy rejtélyes osztrák férfiba, (Thomas Kretschmann), aki felajánlotta nekik, hogy elvezeti őket a dzsungel mélyére, az aranyásó indiánok civilizációtól érintetlen falujába… A horrorfilmes Greg McLean (A fenevad) rendezte a Ghinsberg visszaemlékezéseiből írt látványos kalandfilmet. A hangulatosan induló erdei kirándulásból túlélőtúrába átcsapó utazást feldolgozó mozi Iñárritu A visszatérője nyomdokain halad.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSest.hu