Undok Bibi

Moshe Nussbaum rendőrségi riporter ma, és 30 éve - fotó: képernyőkép / mako.co.il

Mikor miniszterelnökünk ronda kézmozdulattal gúnyolódott Moshe Nussbaum, a kettes tévécsatorna rendőrségi újságírójának vastag szemöldökén, azonnal Donald Trump jutott eszembe, mikor egy tévéadásban olyan amerikai állampolgár arcrándulásait utánozta gunyoros módon, aki betegsége miatt nem tud uralkodni arcizmain…

Tudod te, kin gúnyolódtál miniszterelnök úr? Tudsz róla, hogy Nussbaum az első Intifádában megégett a dzsipjében? Hogy az újságíró szörnyű égési sérülésekkel borítva feküdt a kórházban, és a szemöldöke az arca leégése miatt változott el? Te a sánta embereket is sántítva utánozod? Dadogva csúfolódsz a dadogókon? Mi történt veled Bibi?

Netanjahu gúnyolódik – fotó: képernyőkép / youtube

Micsoda aljas mozdulat volt, miniszterelnök úr! A gonoszság, a kegyetlenség és az ostobaság milyen mélységeire süllyedsz hazug szónoklataiddal és megvető kézmozdulataiddal?! Mi történt veled? Szerinted így kell viselkednie Izrael miniszterelnökének?

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.