Ezt kell tenned, ha nem akarsz lemaradni az Izraelinfo cikkeiről

Sziasztok!

Közel két évvel ezelőtt indult az Izraelinfo.com hír- és médiaoldal, amit ma már sok ezren olvasnak és követnek a Facebook-oldalon is, hogy híreket, érdekességeket, véleményeket olvashassanak és láthassanak Izraelről, izraeliektől.

Bizonyára tudjátok, hogy a Facebook algoritmusváltása miatt ma már kevesebben kapják meg a hír- és médiaoldalak bejegyzéseit, így az Izraelinfo egyes bejegyzései sem jutnak el azokhoz az olvasókhoz, akik egyébként követni szeretnének minket a Facebookon.

Szeretnénk, ha azok a legfrissebb anyagaink, amiket a Facebookon közzéteszünk, továbbra is minél több érdeklődőhöz eljutnának és megjelennének az Izraelinfo követőinek hírfolyamában, ezért itt lépésről lépésre bemutatjuk, mit kell tenni ahhoz, hogy frissítéseinket továbbra is láthassátok.

Asztali számítógépen

1. Menj a Facebook/Izraelinfo oldalra

2. Kattints a “Követed” (Following) legördülő menü kis nyilára

Kattints a “Követed” (Following) legördülő menü kis nyilára

3. Ezután válaszd ki a “Megjelenítés elsőként” (See First) opciót

Ezután válaszd ki a “Megjelenítés elsőként” (See First) opciót

Okostelefonon

Gyakorlatilag ugyanaz:

1. Menj a Facebook/Izraelinfo oldalra

2. Kattints a “Követed” (Following) gombra

Kattints a “Követed” (Following) gombra

3. Ezután válaszd ki a “Megjelenítés elsőként” (See First) opciót

Ezután válaszd ki a “Megjelenítés elsőként” (See First) opciót

Köszönjük, hogy velünk tartasz, és része vagy az Izraelinfo érdeklődő és sokszínű olvasóközösségének! Oszd meg az oldalt barátaiddal, ismerőseiddel, hogy ők is részesei lehessenek ennek a kollektív kalandnak!

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.