Az Izraelinfo.com erősödik!

Az Izraelinfo.com egy pillanatra megpihen, és elmereng (illusztráció) - fotó: Rocky Chu

Szűk két hónapja létezik ez az izraeli hírportál, és tegnap először sikerült az “izraeli hírek” és “hírek Izraelből” kereső kifejezéssel a Google első oldalára kerülnie, olyanokat maga mögött hagyva, mint origo.hu, mazsihisz.hu, zsido.com, ujkelet.live, erecpress.com és kuruc.info. Már csak ez utóbbi lekörözése is igazolja a honlap létezését!

Egy hónappal ezelőtt az Izraelinfo még a 80-100 helyek között mozgott, és úgy sikerült feltornáznia magát az előkelő tízes csoportba (ma azért még visszacsúszott a második oldalra), hogy a munka nagy részét (ingyen és bérmentve) másfél ember végzi, és eddig még csak nem is hirdette magát. Igaz, hogy a hírlap egyelőre döntően átvett anyagokat közöl, de ha néhány tehetséges tollforgató rájön, hogy nem egy újabb, naplementés-siratófalas-szombati gyertyás tömegeket vonzó kérészéletű lapról van szó, hanem minőségi, értelmes, mértékadó, ugyanakkor fiatalos és kreatív orgánumról beszélhetünk, akkor nem csak azért fognak csatlakozni az Izraelinfo-hoz, mert annak szüksége van rájuk, hanem mert nekik is szükségük van erre a felületre.

Az Izraelinfo.com nem diadalittas, mert a keresőmotoros viszonylag jó helyezés, és 40 országból való látogatottsága mellett azt is tudja, hogy a napi néhány száz oldal-megtekintéssel és mindössze 385 Facebook-követővel még nagyon messze van az igazi sikertől.

 

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.