Nyári tábor a békéért

Nyári tábor a kiegyezésért és a békéért - fotó: Gyászoló Családok Fóruma

Az Ifjúsági Tábor a békéért és a megbékélésért meghív 36 fiatal lányt, és fiút egy találkozásra a másik oldallal. Túrákon, különböző tevékenységeken, és műhelyeken keresztül bemutathatod magadat, véleményedet, kultúrádat, és megismerheted, tanulhatsz mások életéről, kultúrájáról, szokásairól. Mindezt annak reményében, hogy a béke, és a megbékélés nagykövetei lehettek barátaitok között, és közösségeitekben.

Időpont:
A nyári tábor augusztus 7-én, vasárnap kezdődik, és augusztus 10-ig, szerdáig tart, összesen négy napos.

A program:
Játékok, természet, műhelyek, művészet, kirándulások, strand, és mások. Elsősorban közös találkozó, melynek egy része kellemes időtöltés, más része egymás megismeréséért folytatott dialógus. Ez egy nagyon ritka alkalom palesztin fiatalokkal való közvetlen, és személyes találkozásra, magatok bemutatására. A résztvevőket a Gyászoló Családok Fórumának 10 tapasztalt tagja kíséri, és segíti őket a nyelvi nehézségek áthidalásában is. A programok kétnyelvűek lesznek: héber, és arab.

A résztvevők:
Gyászoló családok gyermekei mindkét oldalról, és más fiatalok. A nyári tábort 14-18 éves lányoknak, és fiúknak szánjuk. A tábor helyszíne Nesz Amim, az ország északi részében.

A tábor a Gyászoló Családok Fórumának projektje.
További részletek, kapcsolatfelvétel, és feliratkozás itt.

7eef8d6d-df46-40c2-8ac5-5a98651a209c
Meghívó

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.