Layla Sin: Vallásos kislányból pucér pornósztár

Layla Sin izraeli pornósztár

Izrael népe – legalábbis a péntek este tévéhez ülő nem vallásos része – egy különös karrierrel ismerkedhetett, Layla Sin amerikai pornócsillagban gyönyörködhetett a tízes tévécsatorna sábeszi hírműsorában.

Az egzotikus szépségről kiderült, hogy a Tel Aviv melletti Ramat Ganban egy vallásos jemenita családban nőtt fel, és érettségi után a rendes vallásos lányokhoz hasonlóan egy évig önkéntes munkát végzett egy kórházban.

layla sin izraeli pornosztar3
Layla Sin a német Penthouse címlapján

19 évesen aztán elment Amerikába meglátogatni bátyját, és ott ragadt. Eleinte ápolónői tanulmányainak finanszírozásához modellkedett, aztán egyszer csak lekerült róla a ruha, és már nem csak pózolt, hanem felnőtt filmeket is forgatott. A szakmában szép nevet szerzett magának – miközben eredeti nevét gondosan máig titkolja, nehogy szégyent hozzon családjára.

Édesanyja nem rajongott különösebben karrierjének irányváltásáért, de lánya eldöntötte, hogy neki ez a szakma fekszik. Azóta sokra vitte: rengeteg filmben szerepelt és a Penthouse állandó címlaplánya lett. Magát „vaníliának” vagyis szakmájában kifejezetten szolidnak, kevésbé bevállalósnak tartja, mert nyílt színen egyszerre csak egy férfival vállal jelenteket és megtagad bizonyos pozíciókat.

Layla Sin állítja: szereti munkáját, kontroll alatt tartja életét, így jó neki, ahogy van. Tagadja, hogy a pornóipar tönkretenné a nőket, noha a statisztikák szerint a felnőtt filmek sztárjainak jelentős része vagy kábítószer és alkoholfüggésbe, vagy öngyilkosságba menekül, mert egy idő után képtelenek feldolgozni társadalmon – kívüli státuszukat, munkájuk okozta megbélyegzésüket.