Bar Refaeli, Izrael nemzetközi fürdőruha modellje mindenórás

(Breaking news: csütörtökön meg is született egy egészséges kislány, 3,18o kilós és Liv a neve)

És ezt nem is rejti véka alá, amint a minap facebookra feltett képén láthatjuk.

A fotón barátnőjével, Valentina Micchetti modellel szerepel kétszer is. Először még a várandós barátnő barátnőjeként, majd miután szerepet cseréltek, és Refaelit kíséri pocak nélkül az újabb képen a már anyává lett barátnő.

refaeliHas2Izrael egyik büszkesége, a rangos Sports Illustrated egykori címlaplánya, Leonardo diCaprio volt barátnője eddig sem titkolta, hogy gyermeket vár. Szilveszterre rövid twitter üzenetben jelentette be rajongóinak az örömhírt, és azóta is számos képet tett közzé hasa formaváltozásairól.

Nem csoda, hiszen egész élete a nyilvánosság előtt telt: nyolc hónapos kora óta szerepel modellként a divatmagazinokban. Egy fogszabályzó viselése egy rövid időre kiskamaszként visszavetette szépen indult karrierjét, emiatt egy időre kényteen volt visszavonulni, de később ismét töretlenül ívelt felfelé pályája.

Hogy a katonaság ne zavaraja meg nemzetközi vizekre evező modell küldetésében, férjhez ment egy nála jóval idősebb családi baráthoz, és így mentesült a behívó alól. A modellkedés mellett 2005-ben szinésznőként is debütált a mellesleg csúfosan megbukott Pick up című tévésorozatban.  Később egy új szerepben is megmutathatta magát, pár éve műsorvezetőként is levezényelt – természetesen adásonként változó öltözékben – egy tehetségkutatót.

Refaeli tavaly szeptemberben hatalmas csinnadrattával férjhez ment a dúsgazdag Adi Ezrához, majd bejelentette, hogy „nagy zsidó családot” álmodik vele. Ennek első lépéseként már néhány hónap után szíve alatt is hordozta az ifjú trónörököst, aki majd átveheti anyja divatcégét vagy apja valamely cégét a sokból.

refaeliPhelpsNoha Izraelnek egyelőre nincs olimpiai aranya, de Refaelinek – mikor még fürdőruhák bemutatásával kereste kenyerét – igenis volt valamiféle köze az aranyérmes olimpiai úszósporthoz. Ezt a mellékelt fénykép is jelzi, amelyen Michael Phelps úszólegenda szoros közelségében mutat be egy vízi öltözéket.