Forbes: Tel-Aviv a 15. legszebb város a világon

A tel-avivi tengerpart – fotó: shutterstck

A nívós gazdasági magazin, a Forbes szerint Tel-Aviv a világ 20 legszebb úticélja között van. És mi került az első helyre?

Tel-Aviv is helyet kapott a nemzetközi pénzügyi magazin, a Forbes által készített, a világ 20 legszebb helyét magában foglaló listáján. A rangsor szerint – melyben a minősítést a közösségi hálózatokon működő “Beautiful Destinations” kiránduló- és életmód-csoporttal közösen végezték – Tel-Aviv a 15. helyet szerezte meg. Minden úticélt egy-egy helyi fotós mutatott be.

Tel-Avivot Szivan Eskayo fotós képei illusztrálták, aki Tel-Aviv–Jaffót divatos, mediterrán nagyvárosként határozta meg, melynek a “fő ereje nem feltétlenül a kávézók és éttermek, hanem az emberek, akik szeretik a jó életet”. Az első három helyen New York, Velence és Los Angeles végzett.

sivanaskayo-tel-aviv

Az utóbbi években Tel-Aviv gyakran került hasonló megtisztelő csoportokba, mint például a National Geographic magazin “a világ tíz legjobb tengerparti városa” listájára, a Conde Nast Traveler “a világ öt legjobb kulináris városa” közé, vagy a Wall Street Journal szerint Tel-Aviv “Európa innovációs központja”, és így tovább.

A Forbes teljes rangsora
visit-tel-aviv.com

Ynet/Izraelinfo

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.