Izraeli ötlet: a Coca-Cola megcsinálta a palackot, ami ivás közben lefotózza az embert

fotó: Coca-Cola / Gefen Team

A VR-szemüveggé alakítható kólásdoboz után újabb technológiai újdonsággal rukkolt elő a Coca-Cola: Izraelben a kóla fogyasztása közben lehet szelfit csinálni az új palackkal.

Egy izraeli kreatív ügynökség, a Gefen Team ötletére csapott le a Coca-Cola, és az országban már be is mutatta új palackját, amelynek alján egy szelfikészítő kamera található – számolt be a Business Insider. Ha valaki legalább 70 fokkal megdönti a palackot, amikor fogyasztja a kólát, akkor kell a kis kamerába nézni, hogy automatikus szelfi készüljön.

Remek PR-es ötlet ez, az így készült fotók ugyanis a Coca-Cola közösségi oldalaira kerülnek ki, illetve egy regisztráció után a fogyasztó saját Snapchat sztorijai közé is bekerül a kép.

Nem ez az első alkalom, hogy a Coca-Cola technológiával dobja fel termékét, korábban VR-szemüveggé lehetett alakítani a kólásdobozt.

HVG

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.