Vezetőnk üzenete

Benjamin Netanyahu / David Seaton, Flickr

Benjamin Netanyahu / Facebook, 2016. december 15., 21:57

Észrevettem, hogy feltűnt önöknek, hogy a sajtó nagy része szinte nem is foglalkozott a két muszlim országba, Azerbajdzsánba és Kazahsztánba ezen a héten tett történelmi látogatásommal. Nagyon fontos látogatások voltak ezek, amelyek megegyezések sorát eredményezték.

Túlnyomó többségük eltekintett a politikai csúcstalálkozóktól is, amelyeket a múlt héten folytattam Izraelben Görögország és Ciprus vezetőivel.

Így maradtak le arról a csúcstalálkozóról is, melyet hét afrikai ország vezetőjével folytattam, és négy ottani országban négy nap alatt tett látogatásomról.

Szinte teljesen elfeledkeztek oroszországi utazásomról, melyet az országok közötti kapcsolatok 25 éves évfordulója alkalmából tettem, a Putyin elnökkel tartott fontos találkozóról, melyet a kapcsolatok erősítése, a hadseregeink közti egyeztetés növelése, és a hibák megelőzése érdekében folytattam.

Állandó jelleggel eltekintenek az általam szinte minden nap, a világ minden részéről, az Izraellel való kapcsolatok erősítésére érkező vezetőkkel folytatott jeruzsálemi politikai találkozóktól.

Eltekintenek mindezektől, hogy továbbra is az “elszigeteltség illúzióját” adhassák el a közönségnek, és ha ez már nem lehetséges – akkor azért, hogy ne meséljenek Izrael népek közti acélos, és egyre erősödő rangjáról.

Ezért itt a Facebookon tájékoztatom önöket a valóságos történésekről, és a hatalmas változásról, amelyet Izrael világban elfoglalt rangjának erősödéséét csinálunk. Köszönet a megosztásokért és a támogatásért!

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.