A TEDx WhiteCity 2017 kedvezményt garantál a magyar látogatóinak!

TEDxWhiteCity 2017 - Az előadásokat is angolul tartják!

Január 25-én, az Izraeli Operaházban rendezik meg a TEDx következő eseményét. A TED konferencia 18 perces vagy rövidebb, gondolatébresztő és szórakoztató előadások sorozata egy napig tart és az inspriációs hatása a végtelenségig. Az x a rendezvény függetlenségét jelöli.

A 14 inspiráló előadó között lesz például Ori Sasson, az izraeli judo olimpikon.  

Az előadások a jövő munkáitól kezdve a megfinanszírozható lakókörnyezeten, a digitális halálon és a félelem leküzdésén keresztül a sesbes, vagy backgammon játékig és ez nem vicc, elképesztően izgalmas és színes témákat ölelnek fel.

Lesznek performanszok, zenés és tánc előadások és sok meglepetés. Az első fellépő a Moses Project.

A szünetek interaktív lehetőségek az ismerkedésre, az érdeklődők és az előadók közti networkingölésre.

Amennyiben szeretne kedvezményes jegyet vásárolni, írja be egy hozzászólásba a “jegy” szót és az Izraelinfo személyes üzenetben elküldi önnek a további információkat.

TEDx White City 2017
TEDx White City 2017

A TED (Technology, Entertainment, Design) egy nonprofit szervezet és különleges konferenciasorozat, amely elkötelezett az Ideas Worth Spreading („Gondolatok, amelyeket érdemes terjeszteni”) eszméje mellett. A TED konferenciák a 18 perces vagy rövidebb, gondolatébresztő és szórakoztató előadásokkal rendkívül intenzív és inspiráló élményt jelentenek. A TED teljesen megváltoztatta, más dimenzióba emelte a korábban megszokott konferenciaélményt, így vált a világ talán legizgalmasabb, legkeresettebb és legkomolyabb, nem szigorúan szakmai jellegű konferenciájává. A TED konferenciákon az előadásokról videó készül, amik az események után elérhetőek a TED.com oldalon.

A TED 30 éve indult Kaliforniából egy kis, exkluzív és különleges konferenciaként, de mára világszerte fogalommá és számos világméretű kezdeményezés táptalajává vált. Rengeteg ismert és kevésbé ismert előadó lépett már TED-színpadra, gyakran éppen a tőlük megszokottól teljesen eltérő, gondolatébresztő, provokatív előadásokkal: Bill Clinton, Bill Gates, Jane Goodall, Frank Gehry, Paul Simon, Sir Richard Branson, Elizabeth Gilbert, Philippe Starck, Alain de Botton, Isabel Allende, Gordon Brown, David Deutsch vagy Bono, és sok más híres, akár ellentmondásos személy is csatlakozott az előadók és egyúttal a közönség soraihoz.

A TED közönsége jellemzően heterogén háttérből érkezik, nyitott, intelligens, jó szándékú és társadalmilag aktív. A háttérben egy nonprofit szervezet áll: legfőbb célja, hogy az Ideas Worth Spreading szellemében, a határokon minden értelemben átívelően, az élet legkülönfélébb területeiről és a világ minden tájáról összegyűjtse a legérdekesebb, legtartalmasabb, leginnovatívabb és leginspirálóbb gondolkodókat és alkotókat. Számukra a TED olyan intenzív és stimuláló közeget teremt, ahol egymást és egymás által a világot és önmagukat jobban megismerhetik, amely képes megtermékenyíteni és gazdagítani gondolkodásukat, s ezáltal új megoldásokhoz és projektekhez vezet.

Ezen utóbbi szöveg forrása: TEDxDanubia

További információ: www.tedxwhitecity.com