Kórházba vitték Netanjahut

Benjamin Netanjahu szónokol, 2015
Fotó: Amos Ben Gershom / GPO

Kórházba vitette háziorvosa Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt kedd este néhány vizsgálat elvégzésére – jelentette a ynet.

A kormányfő már második hete szenved magas lázzal és erős köhögéssel járó légúti fertőzéstől, amit a helyi média szerint Jariv Levin turisztikai minisztertől kapott el, amikor a múlt héten közösen egyezkedtek a koalíciós válság megoldása érdekében.

Herman Cví Berkovics, a miniszterelnök háziorvosa néhány vizsgálat elvégzésére utalta be kedden a Hadassza kórházba, ahová nem mentőautóval, hanem személygépkocsival érkezett, és ahol még nem döntöttek arról, hogy benn tartják-e éjszakára.

Berkovics doktor szerint azért súlyosbodtak tünetei, mert nem feküdte ki betegségét, de Netanjahu tudatánál van, nem nevezett ki helyettest, és élete sincs veszélyben.

Hazaengedték Netanjahut a kórházból

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSMTI