Bandák közötti leszámolás Jeruzsálemben

Izraeli Rendőrség logója héberül
Fotó: Roman Yanushevsky / shutterstock.com

A vasárnap délutáni első jelentésekkel szemben nem terrormerénylet, hanem bűnbandák közötti leszámolás történt a főváros Talpiot negyedében. A Hadar bevásárlóközpontnál kisebb pánik tört ki, amikor a fekete pólós elkövető láthatóan minden előzmény nélkül leszúrt egy harminc körüli férfit. Mint később a rendőrségi jelentésből kiderült, mindketten ismert bűnözök, az áldozat a jeruzsálemi maffia magas rangú tagja. Az elkövető megpróbált elmenekülni a helyszínről, de egy közelben lévő rendőr lelőtte.

Uri Cohen, a Magen David Adom helyszínre érkező mentőse elmondta, a bevásárlóközpont bejáratánál két sebesültet láttak el, a 30 körüli áldozat több szúrt sebtől vérzett a felső testén, a másik 35 év körüli sebesültet a lábán érte a lövés. Mindkét esetben elállították a vérzést és kórházba szállították a sebesülteket.

Film: https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-5245685,00.html

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.