Gal Gadot a Simpson családban

Szeptember végén indul a Simpson család amerikai rajzfilmsorozat 30. évadja, melyben a világhírű izraeli Csodanő (Wonder Woman) Gal Gadot egy epizódban önmagát szinkronizálja. A színésznő idén februárban nagy örömmel írt alá a sorozathoz, mint mondta, a Simpson család szarkasztikus történetein nőtt fel és nagyon boldog, hogy felnőttként szerepelhet a műsorban.

A Fox csatorna által most bemutatott részletben Gal Gadot meghallgatáson vesz részt, amit Homer Simpson és barátja Ned Flanders tartanak, miután egy keresztény csoporttól pénzt nyertek filmforgatásra. Ned már a bemutatkozás után Gadotnak adná a szerepet, de Homer kötözködik, arról faggatja a színésznőt, hogy a nagy sikerű Fast&Furios (Gyors és dühös) című sorozaton kívül, ahol tényleg „elég jó volt”, miben szerepelt még. Mikor Gadot azt mondja, hogy ő volt a Csodanő, Homer unott képpel jegyzi meg, nem ismeri, mert azonnal elalszik, ha meglátja a filmet készítő DC vállalat logóját.

gal gadot a simpson csaladban

Gal Gadot 2008-ban debütált az Egyesült Államokban a Fast&Furios negyedik részében, de az igazi áttörést, a valódi világhírt a 2017-es Wonder Woman hozta meg számára. A film több rekordot is megdöntött, eddig 890 millió dollárt hozott a készítőknek.

Az immár három évtizede futó Simpson család népszerűsége néhány éve csökkenő tendenciát mutat, de még így is alkalmanként több mint ötmillióan nézik az amerikai popkultúra e megkerülhetetlen darabját. Legnépszerűbb időszakában egy-egy epizód nézőszáma elérte a 30 millió főt. Reméljük, a mi csodacsajunk ereje az ismét növekvő nézőszámban is megjelenik majd!

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.