Szaudi média: Irán meghekkelte Sara és Jaír Netanjahu telefonját is?

Okostelefon - fotó: Izraelinfo

Egy szaud-arábiai lapban megjelent értesülés szerint több hónappal ezelőtt feltörték a kormányfő feleségének és fiának az okostelefonját,  és még nem világos, hogy a telefonjaikból milyen információkat tudtak megszerezni – állitja a The Jerusalem Post.

A Sin Bet, az ország nemzetbiztonsági szolgálata, valamint maga Netanjahu tagadta, hogy az iráni hackerek sikeresen törték volna fel a Netanjahu család magántelefonjait röviddel azután, hogy az Independentarabia nevű szaúd-arábiai újság kedden nyilvánosságra hozta a hírt.

Korábban a Likud és Netanjahu azzal vádolta a Kék-fehér pártot vezető Beni Ganzot, hogy az irániak meghekkelték a telefonját és érzékeny biztonsági információhoz jutottak, és ezért Ganz alkalmatlan az ország vezetésére.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.