Unatkozik? Vásároljon ̶m̶o̶s̶ó̶m̶e̶d̶v̶é̶t̶ #Izrael70magyart!!!

Nincs jobb alkalom egy szobafogságnál arra, hogy megismerkedjünk Izrael vérzivataros- lebilincselő történetével szórakoztató, izgalmas egyéni sorsok tükrében!

A Líra könyvesboltjából karantén idején is megrendelhető az izraelinfo közösségi projektje, melyet Izrael 70. születésnapjára ajándékként, önkéntes munkában hoztunk létre.

Döbbenetes emberi sorsok, (nem Sorosok!) küzdelmek, sikerek, fájdalmak, és mindezek hátterében a huszadik század történelme, mely a zsidók számára nem csak a holokauszt rémségeit jelenti, hanem a túlélők számára az újrakezdést, és Izrael államot is.

Izraelben a Magyarországról érkezettek büszke izraelivé váltak, beolvadtak az össznépi zsidó országba, de megtartották sajátos humorukat, világhírű humoristát adtak a világnak Efrájim Kishont személyében, továbbra is imádtak újságot írni. Magyarul az Új Keletet, héberül főként a Maárivot, majd már a nyelv birtokában minden lapnál megjelentek, és Tomi Lapid személyében az ország legnagyobbjai közé emelkedtek. Persze magukkal hozták a pörköltöt és a szalámit, így lett a magyarok alapította Lahav kibucban félig-titkos sertéshizlalda, északon Jechiám kibucban pedig Izrael egyik legnagyobb húskombinátja.

Róluk és rengeteg más hasonló történetről szól a könyv, és végre lesz időnk elolvasni, és általa ezekben a vészterhes időkben egy kicsit kilépni a zord mindennapokból.

Rendeld meg most, itt !!!

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.