Csak így tovább!

Kedves franpeti és a többiek, az IZRAELINFO csapata! Amit Ti csináltok az gyönyörű!!! Nagy örömet okoztok az “öreg” zsidónak. Jó pár éve élvezettel olvasom írásaitokat, ha kinyitom “okos telefonomat”, ez az első, sajnos rossz látásom miatt a telefonban széthúzva a szöveget könnyebb olvasni, mint a számítógépen, tudniillik én már beléptem a 93-ik évembe (holokauszt túlélő stb.). Szeretnék én is közétek tartozni, talán megérem, hogy a világ visszazökkenjen régi ROSSZ kerékvágásába. 

Ami a témát illeti, szerintem maradjál meg petinek, habár a Péter előkelőbb, de majd vagy húsz egynéhány év múlva a PETI BÁCSI jobban fog hangzani.

Én jelenleg Romániában élek, éltem Izraelben is tízegynéhány évet, habár egyáltalán nem értek egyet Izrael vezetésével (én még mindig bősz cionista maradtam!), mink nem erről álmodtunk!!!, ez hosszú történet, mindezért nekem nagyon fontosak vagytok.

Amikor Izraelben laktam, állandó levelezője voltam a VIATA NOASTRA újságnak, az is rég megszűnt. Rengeteg mondanivaló van, hisz a téma az utcán hever!

Még egyszer elnézést kérek a helyesírási (és más) hibákért, de ahogy már említettem, én román iskolába jártam (és az is régen volt). Még annyit, hogy gondolataimat legépelem, de visszaolvasni nehezemre esik látásprobléma miatt.

Őszinte baráti üdv. András… csak így tovább!

Stern Andrei