6 jó duma a rendőröknek, ha zárlatban elállják az utadat

Rendőrségi ellenőrzőpont Haifán - Fotó: Shutterstock

1A macskát viszem állatorvoshoz

Sajnos ehhez állandóan fuvarozni kell ketrecében a macskát. Ha nincs macskád, akkor éppen most mész érte, hogy elhozd, a ketrec az állatorvosnál maradt.

2A gyereket viszem a másik szülőhöz

Ehhez nem árt, ha elvált vagy, és állandóan fuvarozni kell a gyereket. Ha nincs gyereked, akkor most mész érte, azért nem ül a kocsiban, ilyenkor megteszi egy fénykép, de az feltétlenül legyen nálad, végső esetben egy magyar gyerekszínészről: Hahó, Öcsi!)

3Tüntetésre igyekszem

Ehhez mindig legyen nálad izraeli, fekete, rózsaszín, stb. zászló, néhány szlogenes felirat is jó, ha van, és crime minister feliratos maszk, valamint valamely harcos szervezet tüntetéseken beszerezhető trikója, pulcsija)

4Ügyvéd vagyok, és végrendeletet megyek ellenjegyezni

Hiszen ez nagyon sürgős, bármelyik percben meghalhat a rendelkező! (Ehhez vinni kell pecsétet, más bizonyítékot, könnyen előállítható a gyermek kreatív fiókjának tartalmából…)

5Utcamacskákat járok etetni

Többszörösen ellenőrzött kifogás, de szükséges hozzá macskaeledel a kocsiban.

6Éppen egy sürgős megrendelést szállítok házhoz

Ehhez legyen a kocsiban asztallap, vagy hasonló termék, annak függvényében, hogy milyen szakma képviselőjeként utazol.

Általános jó tanács: csak a Waze-el közlekedj, és indulás előtt böngészd végig az útvonalat, hol mutat dugót, illetve rendőrt. A jelzett pont előtt kanyarodj másfelé, és a Waze pillanatok alatt új útvonalat ad. Ha ismét rendőr felé akarna vinni, ismételd meg az elkanyarodást, amíg célpontodhoz nem érsz. A módszer többszörösen kipróbált. Ha mégis elkap a rendőr, jöhetnek a fenti dumák.

Várjuk kedves olvasóink további ötleteit!