Ünnepi ajándék: Linoy Ashram további két aranyérmet nyert a világkupán

Linoy Ashram - Fotó: YouTube képernyőkép

Az izraeli tornásznő ismét remekelt a világkupa döntőiben, és három érmet gyűjtött be – egyéni összetettben, valamint a labda és a karika gyakorlatokban.

Miután tegnap (vasárnap) megnyerte egyéni összetettben az aranyérmet a szófiai ritmikus gimnasztika világkupán, az első nemzetközi versenyen, ahová eljutott az idén, hétfőn Linoy Ashram két személyes érmet szerzett két másik kategóriában: aranyat a labdában és bronzot a karikában. Később a szalag és a buzogány kategóriák döntőiben negyedik helyen végzett.

A labdagyakorlatban Ashram 26,5 ponttal nyert, ezzel megszerezte első helyet és az aranyérmet. A második helyen a fehérorosz Alina Hernsko végzett 25,85-tel, a harmadik helyen pedig a bolgár Boriana Cologne 25,5-tel. A karika gyakorlat során Ashram 26,1 pontot kapott, ami bronzérmet hozott neki.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.