Szex és memória háborús időkben!

Sherer Anett ötlete alapján Fenyves Gabriella grafikája

Emlékezünk még a másfél évvel ezelőtti régi szép időkre, amikor Beni Ganzot kérte fel kormányalakításra Reuven Rivlin államfő, miután Benjamin Netanjahu nem tudott megbirkózni a kabinet megteremtésének göröngyös feladatával?

Ha valaki esetleg elfelejtette volna, akkor itt felfrissítheti memóriáját: Beni Ganzot bízta meg kormányalakítással az izraeli államfő.

Már egész jól haladtak a tárgyalások, amikor mit tesz az Úr, vagyis hát nem biztos, hogy maga az Örökkévaló, de meglehetősen magas helyen bizonyos döntések születtek, és zsupsz, egy gázai hadművelet közepén találtuk magunkat, mely egyből meghiúsította Ganz erőfeszítéseit.

Olyan rég volt, hogy tán igaz se volt, de szerencsére segítségünkre siethet az internet: A hadsereg likvidálta az Iszlám Dzsihád parancsnokát, válaszul gázai rakétatámadás Gus Dánra, írta az újság akkor.

Minden hasonlóság a jelenlegi helyzettel természetesen csakis a véletlen műve!

És a szex? Hát ilyenkor az embernek még a szexhez sincs kedve.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.