Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2022/2023

január 5 @ 08:00 - 10:00

Vissza a gyökereidhez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogrammal!

Váltsd valóra az álmaidat, miközben felfedezed magyar gyökereidet a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogrammal, amelyre a világ minden tájáról lehet jelentkezni!

A Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramot azok számára indult, akik az Európai Unión, Szerbián és Kárpátalján kívüli magyar diaszpórában élnek és magyarországi felsőoktatási intézményben kívánnak tanulmányokat folytatni annak érdekében, hogy erősítsék személyes, szakmai, valamint kulturális kapcsolataikat Magyarországgal.

Közel 30 felsőoktatási intézmény 1300 magyar és angol nyelvű képzéséből (teljes és részképzés) válogathatsz minden felsőoktatási terület bármely képzési szintjén. Az ösztöndíj fedezi az elérhető képzések tandíját, az egészségügyi biztosítást, valamint igény esetén a havi ösztöndíjat és lakhatási hozzájárulást.

Jelentkezésedet a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogramra 2022. január 31-ig adhatod le. További információért látogass el a www.diasporascholarship.hu oldalra!


 

A Tempus Közalapítvány Study in Hungary Igazgatósága 2022. január 5-én online tájékoztató alkalmat rendez a Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram 2022/2023-as tanévre szóló egyéni hallgatói pályázatainak meghirdetéséről, melyben a pályázati folyamatot ismertetik, illetve megválaszolják a felmerülő kérdéseket, melyre szeretettel várják az érdeklődő diákokat, családjaikat, tanáraikat. 

Az esemény online felületen és angol nyelven kerül megrendezésre, az ehhez tartozó linket a regisztrációt követően kapja meg minden visszaigazolt résztvevő.

Regisztráció ezen a linken érhető el!

Időpont: 2022.01.05. 8:00-10:00 (közép-európai idő)
Helyszín: online

Helyszín

Online

Szervezők

Diaszpóra Felsőoktatási Ösztöndíjprogram
Tempus Közalapítvány

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .