Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Lebontás előtt: Tabula Rasa fesztivál Tel-Avivban

2019-08-21 @ 10:00 - 2019-08-24 @ 22:00

Tabula Rasa Fesztivál - fotó: PR

Egy lebontás előtt álló közösségi ház ad otthont ezen a hétvégén, augusztus 21 és 24 között, egy sor családi és művészeti eseménynek:

✮ Esti mesék a környék történeteiből ✮ Költők olvasnak fel verseikből ✮ Színielőadás ✮ Kézműves játékok gyerekeknek ✮ DJ-k ✮ Cinematheque rövidfilmek ✮ Képzőművészek kiállítása  ✮ Utcai művészet és sok más program…

Tel-Aviv-Yaffo keleti felén, a Ramat-Iszrael-Bicaron nevű városrészben lebontás és újjáépítés előtt áll egy sokat használt közösségi ház, amely már éve óta szolgálja a helyi lakosokat, először Gyermekházként, az utóbbi években pedig közösségi központként.

A bontás előtt álló épületet és a hozzá tartozó hatalmas udvart még egyszer ki akarják használni, ezért a városi önkormányzat egy multidiszciplináris művészeti fesztivált rendez a hétvégén a Matnasz/közösségi ház területén. Lesz képzőművészet, zene, tánc, színház, videó-art, fotó és még sok más program, többségében ingyenes. A szervezők szerint a szín, a forma és a zene segítségével mesélik és ünneplik a fesztivál alatt ennek az ízig-vérig izraeli városrésznek a történetét.

tabula rasa tel-aviv-1

Részletek

Kezdés:
2019-08-21 @ 10:00
Vége:
2019-08-24 @ 22:00
Esemény kategóriák:
, , , , , ,
Esemény címkék:
, , , , , ,