Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Leonardo da Vinci Tel-Avivba jön

2019-02-26 - 2019-04-18

50 sékel - 79 sékel

Festő és építész, zenész és matematikus, feltaláló és geológus, író és térképész volt. Egy szóval – zseni.

Leonardo da Vinci-t főként művészként ismerjük, akinek remekei a világ leghíresebb múzeumait díszítik. De ez csak egy kis töredéke annak, ami fennmaradt munkásságából.

Leonardo tudós és nem kevésbé tehetséges feltaláló volt, aki új fejlődési szakaszt nyitott az emberiség számára. Nagy úttörő, aki ötleteivel több esetben sok száz évvel megelőzte korát.

A Leonardo da Vinci születésének 500. évfordulójára rendezett kiállítás egy egyedülálló, lenyűgöző és színes tárlat, amelyet az univerzális zseninek, a reneszánsz embernek szenteltek, akinek végtelen kíváncsisága minden mással összehasonlíthatatlan.

A kiállításon első alkalommal mutatnak be Izraelben több tucatot Da Vinci gigantikus gépeiből, melyeket a reneszánsz nagy mesterének vázlatai és rajzai alapján készítettek. Minden modell megtartotta a Da Vinci-korszak szellemét, mivel természetes anyagokból készült: régi lakkozott fa és vászon. Emellett új technológiákat, amelyek lenyűgöző és hipnotikus látogatói élményt hoznak létre.

Rajzok, vázlatok, óriás piszkozatok, mozgó fizikai modellek, hologramok, filmek – ebben a kiállításban minden szokatlan, lenyűgöző és … és szép!

A kiállítás február 26-án nyílik meg, és április 18-ig folytatódik Tel-Aviv kikötőjében a Hangar 11 Confederation House lobbijában.

Nyitvatartás:

Vasárnap – csütörtök: 09: 00-21: 00
Péntek: 9: 00-15: 00
Szombat: 18: 00-22: 00

A pénztárak körülbelül fél órával a kiállítás megnyitása előtt nyitnak. Belépni körülbelül egy órával a zárás előttig lehet.

Részletek

Kezdés:
2019-02-26
Vége:
2019-04-18
Összeg:
50 sékel - 79 sékel
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://leonardo500.co.il/

Helyszín

Hangar 11
נמל תל אביב, יורדי הסירה 1 + Google Térkép