Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Utcaszínház – Bat Yam

2017-08-23 - 2017-08-26

Végre itt a pillanat, hogy meghívjalak benneteket akáclombos falumba!

Bat Yamot, Tel-Aviv egyik alvóvárosát túlzás így nevezni, de hát egy évben egyszer van Utcaszínházi és Utcaművészeti Fesztivál a városban.

Augusztus 23-án, 24-én és 26-án esténként a tengerparti promenád színházak, cirkuszok, zenekarok, performance-ok otthona lesz.

Menjünk sorban az étlapon! Azért írtam ezt így, mert az első nap első előadása a Szakácszenekar utcai zenebohóckodása lesz este 8 órakor.

Ugyanakkor kezdődik majd a Császár és a csalogány című Andersen-mese cirkusz-színházi változata.

Ez idő tájt kezdenek a Leessünk? akrobatái, a Különcök Cirkusza, és több más érdekesnek ígérkező produkció. Fél kilenckor már a második menet jön. Utcaszínház Izrael bájáról és az Örökbefogadás című spanyol előadás, ahol a társulat abban a reményben járja majd Bat Yam utcáit, hogy talál valakit, örökbe fogadja majd őket.

Ezenkívül felvonulhatunk majd a Girlesque Street Band lányaival is, vagy a francia Quidams des Compagnie büszke fehér álomlovaival.

Fél tízkor aztán láthatjuk, hogy mégis mozog a Föld. A francia Deus Ex Machina Társulat Galileo Galilei című látványos színház-cirkusz előadásával zárul majd a nap (bár az éjszakában több kisebb társulat is megismétli majd a produkcióját.)

Hiába futnak majd párhuzamosan az előadások, lemaradni róluk szinte lehetetlen, mert másnap, csütörtökön megismétlődik az egész program, sőt szombat este is, kiegészülve jó néhány plusz eseménnyel.

Várlak benneteket! Találkozzunk a Bat Yam-i promenádon, és ha a forgatagban elkerülnénk egymást – akkor is jó szórakozást!

Ajánló: Silló Sándor
Fotók: batyamfest.co.il

Részletek

Kezdés:
2017-08-23
Vége:
2017-08-26
Esemény kategóriák:
, , , ,
Esemény címkék:
, , , , , , , , ,
Honlap:
batyamfest.co.il

Szervező

Bat Yam
Honlap:
https://www.facebook.com/batyamfestival/