Legyen neked is Izraelinfós pólód!

Szeretnél Izraelinfós pólót? Itt megrendelheted!

Válaszd ki a megfelelő méretet, utána klikk a BUY NOW PayPal gombra. A következő oldalon beírhatod, hogy hány darab pólót szeretnél, megadod a címedet, ahova küldjük a pólót, és a PayPal biztonságos rendszerén keresztül kreditkártyával fizethetsz.

Méret


Támogasd az Izraelinfót!

Mivel az Izraelinfo mindenféle politikai és háttérhatalmi érdekektől független hírmagazin, amely nem fogad el közpénzt és pártpolitikai támogatást, ez itt egy becsületkassza, ahova alkalomszerűen, vagy havi rendszerességgel utalhatsz, hogy fentmaradhassunk.

Az alábbi lehetőségekből választhatsz:

Támogatás bankkártyával

Bankkártyával – vagy ha van, PayPalon keresztül is – egyszeri összeggel tudsz minket támogatni. Nyomd meg a Donate gombot:


Havi támogatás

Havi rendszerességű bankkártyás támogatás a PayPal biztonságos felületén. Válaszd ki a megfelelő összeget és nyomd meg a Subscribe gombot.
Támogatás banki átutalással

Izraelből

→ Név: Izraelinfo ישראל אינפו לקידום תקשורת ישראלית
→ Bank Mizrahi Tefahot (20) בנק מזרחי טפחות
→ Fiók: 514
→ Számlaszám: 236690

Külföldről

→ IBAN: IL65 0205 1400 0000 0236 690
→ SWIFT: MIZBILIT

Kedves olvasó!

Az Izraelinfo egy teljes mértékben civil, független hírmagazin. Ha kedveled az Izraelinfót és fontos neked a megléte, akkor örömmel fogadjuk a támogatásodat.

Bankkártyával, PayPallal tudsz támogatni minket, és akár utalhatsz bankból az internetes vásárlással megegyező módon. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik az Izraelinfo.

A havi támogatás a kedvencünk, ez olyan, mintha újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért. Csak itt annyit fizetsz, amennyit megengedhetsz magadnak. És mi, az Izraelinfo csapata ezt nagyon értékeljük! Számítunk rád.

Ja és még valami… kérjük, kapcsold ki az Izraelinfo oldalon a reklámokat blokkoló szoftvert! Így >>

Köszönjük! 🙂

PÉNZVÁLTÁS