Egyszer élünk! – micsoda hülyeség ez.

A gyávaságunk anyagelvű igazolása.

Nekem sikerült a reinkarnáció!

Még mielőtt a megrögzött materialisták megtámadnak, szólok, hogy bizonyítékaim vannak: az előző életemben is – ahol nem tiltotta kóserségi törvény – a sajtos-párizsis vajaskenyér volt a kedvenc reggelim, az előző életemben is gyűlöltem az autoriter politikai vezetőket, és imádtam a tengert, de most legalább közel élek hozzá. A Balaton meg homályos emlék, déjá vu a lélek előző otthonából.

A testemhez nem ragaszkodtam volna, de olyan jól sikerült a reinkarnációm, hogy velem jöhetett a lélekvándorlásra. Most itt van, 100 kiló, és gyanakodva nézi azt a cingár kamaszt, akit az előző élete fotóin lát.

Ha visszamennék, az már a harmadik karma-kirándulás lenne.

Sokan az alija után jönnek rá, hogy a lelkük ott maradt. Hogy pont a lelkük maradt ki a kofferek kötelező kilóiból. Sóhajtoznak az egykori kedves utcáik láttán, az előző életük tájaival álmodnak, és ha csak tehetik, visszamenekülnek. Én már nem követem, mi történik odaát a túlvilágon, ahonnan ide születtem újjá. Májusban ott jártam, és kultúrsokk volt, hogy mennyire nem az én életem tere az a hely. Bécs, Budapest, de főleg Tel Aviv…

A szemem – a friss életemből kitekintgető – dolgozott, betakarította a lélekvándorlásom képeit.

Fotók: Silló Sándor

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.