Az Izraelinfo támogatása

Az Izraelinfo mindenféle politikai és háttérhatalmi érdekektől független hírmagazin, amely nem fogad el közpénzt és pártpolitikai támogatást. Ez itt egy becsületkassza, ahova alkalomszerűen, vagy havi rendszerességgel utalhatsz, hogy tovább működhessünk és fejlődni tudjunk.

Az alábbi lehetőségekből választhatsz:

Havi támogatás

Havi rendszerességű bankkártyás támogatás a PayPal biztonságos felületén. Ez a támogatás a kedvencünk, ez olyan, mintha újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért. Csak itt annyit fizetsz, amennyit megengedhetsz magadnak. Válaszd ki a megfelelő összeget és nyomd meg a Subscribe gombot.

Támogatás bankkártyával

Bankkártyával – és PayPalon keresztül is – egyszeri összeggel tudsz minket támogatni, egyszerű internetes vásárlással megegyező módon. Nyomd meg a Donate gombot:

Támogatás banki átutalással

Izraelből

→ Név: Izraelinfo ישראל אינפו לקידום תקשורת ישראלית
→ Bank Mizrahi Tefahot (20) בנק מזרחי טפחות
→ Fiók: 514
→ Számlaszám: 236690

Külföldről

→ NAME: IZRAELINFO
→ IBAN: IL65 0205 1400 0000 0236 690
→ SWIFT: MIZBILITXXX

Mennyi pénzre van szükségünk?

A honlapunk tárhelyéért és működéséért évente legalább 2000 dollárra van szükségünk. Ezen kívül jó írások, fotók, videók készítése sok munkával jár, ezért sokba is kerül. Önkéntesek készítik az Izraelinfót, de a fenntartás és a szerkesztés pénzbe kerül, ehhez kérünk segítséget. Szeretnénk minél több jó anyagot csinálni. Támogatásoddal az Izraelinfo függetlenségét is erősíted.

Az Izraelinfo támogatói >>