- Hirdetés -

Támogasd az Izraelinfót!

Hogy tovább működhessünk és fejlődni tudjunk.

Mivel az Izraelinfo mindenféle politikai és háttérhatalmi érdekektől független hírmagazin, amely nem fogad el közpénzt és pártpolitikai támogatást, ez itt egy becsületkassza, ahova alkalomszerűen, vagy havi rendszerességgel utalhatsz, hogy fentmaradhassunk.

Az alábbi lehetőségekből választhatsz:

Támogatás bankkártyával

Bankkártyával – vagy ha van, PayPalon keresztül is – egyszeri összeggel tudsz minket támogatni. Nyomd meg a Donate gombot:


Havi támogatás

Havi rendszerességű bankkártyás támogatás a PayPal biztonságos felületén. Válaszd ki a megfelelő összeget és nyomd meg a Subscribe gombot.
Támogatás banki átutalással

Izraelből

→ Név: Izraelinfo ישראל אינפו לקידום תקשורת ישראלית
→ Bank Mizrahi Tefahot (20) בנק מזרחי טפחות
→ Fiók: 514
→ Számlaszám: 236690

Külföldről

→ IBAN: IL65 0205 1400 0000 0236 690
→ SWIFT: MIZBILIT

Kedves olvasó!

Az Izraelinfo egy teljes mértékben civil, független hírmagazin. Ha kedveled az Izraelinfót és fontos neked a megléte, akkor örömmel fogadjuk a támogatásodat.

Bankkártyával, PayPallal tudsz támogatni minket, és akár utalhatsz bankból az internetes vásárlással megegyező módon. Kizárólag ezekből a támogatásokból működik az Izraelinfo.

A havi támogatás a kedvencünk, ez olyan, mintha újságosnál fizetnél rendszeresen a kedvenc magazinodért. Csak itt annyit fizetsz, amennyit megengedhetsz magadnak. És mi, az Izraelinfo csapata ezt nagyon értékeljük! Számítunk rád.

Ja és még valami… kérjük, kapcsold ki az Izraelinfo oldalon a reklámokat blokkoló szoftvert! Így >>

Köszönjük! 🙂

PÉNZVÁLTÁS

ILS - Izraeli sékel
USD
3,5316
EUR
3,6830
HUF
0,0092

Mennyi pénzre van szükségünk?

A legkisebb támogatás is segít, de támpontként három összeget javaslunk:

  • 50 sékel (vagy 3 000 forint)
  • 150 sékel (vagy 10 000 forint)
  • 300 sékel (vagy 30 000 forint)

Természetesen nagyobb összegnek még inkább örülni fogunk 🙂

Mire szeretnénk használni a pénzt?

Jó írások, fotók, videók készítése sok munkával jár, ezért sokba is kerül. Önkéntesek készítik az Izraelinfót, de a fenntartás és a szerkesztés pénzbe kerül, ehhez kérük segítséget. Szeretnénk minél több jó anyagot csinálni. A támogatásoddal az Izraelinfo függetlenségét is erősíted.

Pénztámogatásod közérdekű adománynak számít?

Az Izraelinfo.com weboldalt fenntartó Izraelinfo Alapítvány, héberül ישראל אינפו – לקידום תקשורת ישראלית בשפה ההונגרית egy Izraelben regisztrált civil szervezet. Izraelben csak azon szervezetek támogatása számít közérdekű adománynak, amelyek megfelelő (nihul takin) minősítéssel rendelkeznek. Az Izraelinfo még nem jogosult erre, mert az alapítvány bejegyzésétől nem telt el elegendő idő ehhez a minősítéshez. Ezért jelenleg támogatásod sem fog közérdekű adománynak számítani, azaz nem lehet levonni az adóból.

Szeretnél kérdezni?

Ha a támogatással kapcsolatban bármiféle kérdésed van, írj nekünk a info@izraelinfo.com címre.