Rólunk

Az Izraelinfo egy non-profit, független internetes hírmagazin, melyet az Izraelinfo Alapítvány működtet.

Az Izraelinfo önkéntes alapon működik, semmi anyagi haszna nincs, és pénztámogatást sehonnan nem kap.

Az Izraelinfo izraeli vonatkozású eredeti híreket, elgondolkoztató, kritikus és időnként vitaindító véleménycikkeket és esszéket publikál.

Az Izraelinfo nem szándékozik magyarországi zsidó vonatkozású, vagy a világ zsidóságáról szóló híreket közölni.

Ars poetica

Az Izraelinfo célja a – szerinte – hírértékű és elgondolkoztató izraeli közéleti és társadalmi jelenségek magyar nyelvű közlése, azok elemzése és megvitatása.

Az Izraelinfo célja a liberális demokratikus értékek, a kulturális sokszínűség, a humanizmus, a szabadságjogok és a szociális igazságosság képviselete és támogatása.

Az Izraelinfo a hozzászólásokban fogadja a kritikát, az eltérő véleményeket, és teret ad a mérsékelt hangvételű vitáknak.

Az Izraelinfo demokratikus elkötelezettsége és továbbgondolkodásra késztető írásai az izraeli magyar szcéna sokszínűségét tükrözik, és ennek a pluralizmusnak nyújt minőségi és szabad fórumot.

***

Az Izraelinfo olyan önkéntes munkát vállaló izraeli fordítókat, újságírókat keres, akiknek fontos a hiteles tájékoztatás, és akik nem csak a körülöttünk/közöttünk lévő gyűlöletet és erőszakot látják, hanem észreveszik Izrael szebbik, napos oldalát is, tehát képesek – viszonylag – objektívan és higgadtan szemlélni az eseményeket.
Aki szívesen részt venne ebben a játékban, ide írjon.

izraelinfo logo