Először jön a Queen Izraelbe

A Queen 2015 decemberében

A legendás angol rockzenekar, a Queen szeptemberben Izraelben ad koncertet: az eredeti felállásból már csak Brian May gitáros és Roger Taylor dobos lesz jelen, a pótolhatatlan Freddie Mercuryt egy tévés énekverseny 2009-es felfedezettje, a régóta a maradék Quennel koncertező Adam Lambert fogja helyettesíteni.

A Tel Aviv-i ősz egyik legnagyobb eseménye lesz a szeptember 12-i Queen-koncert. Ha némi késéssel is, de végre eljutnak ők is Izraelbe. A frontember, Freddie Mercuty 1991-es halála óta szórványosan koncerteztek csak, de 2011-től Adam Lamberttel újra megtalálták egymást és a hangot és rendszeresen mennek koncert-körútakra. Nemrég kezdtek bele a legújabb turnéjukba, amelyen legemlékezetesebb számaikat játsszák a „Killer Queentől” a „Don’t stop me”-n keresztül a „We will rock you”-ig és szinte biztos, hogy a „We are the champions” is felhangozhat végre a Fehér Városban.

A legolcsóbb jegyek átszámolva körülbeül 25 ezer forintot kóstálnak, a VIP-szekcióba mintegy 65 ezer forintért lehet majd beülni. Ha épp arra járnak, ne hagyják ki ezt a történelmi estét.

mazsihisz.hu

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.