Robert de Niro szállodát nyit Tel-Avivban

A Nobu Hotel épülete a Rothschild bulvárdon található, a „soha nem alvó”, Fehér város szívében. A 38 szobás, úszómedencével és fitneszközponttal felszerelt butik hotelhez kültéri rész és egy rendezvények megtartására alkalmas tetőterasz is tartozik majd.

A Calcalist izraeli gazdasági lap információi szerint a Nobu hotel és étteremlánc hamarosan megnyitja 17. szállodáját, ezúttal Tel-Avivban. A hálózat tulajdonosa az amerikai színészóriás Robert de Niro, és az ünnepelt japán mesterszakács Nobu Matsuhisa, valamint Meir Teper hollywoodi producer. A trió már több országban befektetett, az első Nobu hotel 2013-ban nyílt Las Vegasban, azóta Londonban, Ibizán, Manilán, Torontóban, Barcelonában is vannak érdekeltségeik.

„A nagy idegenforgalmú Tel-Aviv ideális helyszín a Nobu globális ügyfeleinek” – nyilatkozta múlt héten, az újabb befektetés bejelentésekor Trevor Horwell, a Nobu vezérigazgatója.

Az izraeli turisztikai minisztérium adatai szerint 2017-ben 3,6 millió turista látogatott Izraelbe, 25 százalékkal több mint 2016-ban és 70%-al több mint 2015-ben. A magas látogatószám 4,5 milliárd dolláros bevételt jelentett az izraeli idegenforgalom számára. 2017-ben a legtöbb turista az Egyesült Államokból érkezett, mintegy 779 000 amerikai polgár látogatott hozzánk, ami 20%-os növekedés az előző évhez képest.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.