Hamarosan telefonnal is készíthetnek ultrahangos képet a kismamák

A modern technológiának köszönhetően életünk legszebb pillanatai közé tartozik, amikor megpillantjuk leendő gyermekünk ultrahangos képét. Sokat várunk rá, az örömünk pedig határtalan, amikor a legapróbb információt is megtudjuk az orvosunktól. Egy izraeli startup vállalat egy olyan eszközt kíván piacra dobni, amely még teljesebbé teszi ezt az élményt.

PulseNmore egy olyan eszközt fejlesztett ki, amely egy okostelefon segítségével képes ultrahangos képet készíteni a magzatról. Az eszköz bármilyen okostelefonhoz csatlakoztatható, a képet pedig elküldhetjük a családtagjainknak és a kezelőorvosunknak is további vizsgálatok céljából.

A PulseNmore eszköze forradalmasíthatja az ultrahangvizsgálatokat, főleg a gyakoriság terén. Ha a kismama bármilyen problémát észlel, akkor elég csak a hasára tenni a készüléket, és hívni az orvost, aki azonnal látni fogja, hogy minden rendben van-e, vagy netán azonnali segítségre van szükség. Egy eszközzel 25 képet lehet készíteni. Fontos, hogy az eszköz nem ultrahang, és nem is helyettesíti a vizsgálatokat, hanem csak kiegészítheti azokat.

Az eszköz akkor lesz kapható, ha megkapja a már kérelmezett forgalmazási engedélyeket. Várhatón 700 sékelbe (190 dollár) kerül majd.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSIzraeli gazdaság