Ezentúl minden HP számítógépet izraeli szoftver véd

hp szamitogep billentyuzet laptop
Fotó: pxhere.com

Vasárnaptól minden új HP számítógép a Deep Instinct technológiájával lesz telepítve.

A Hewlett-Packard Company mostantól a tel-avivi Deep Instinct szoftverét telepíti legújabb személyi számítógépeibe – közölte a két vállalat kedden. Bár az ügylet pénzügyi adatai nem kerültek nyilvánosságra, egy névtelenségét kérő, az üzlet részleteit ismerő személy szerint annak értéke 150 millió dollár lehet a következő négy évben.

Ahogy minden egyes HP személyi számítógép Intel processzorral van felszerelve, minden új HP számítógép a Deep Instinct technológiájával lesz telepítve – mondta a Deep Instinct vezérigazgatója, Guy Caspi.

Az izraeli Deep Instinct hatékony fenyegetésmegelőző szoftvere egyaránt működik online és offline állapotban. Caspi szerint a Deep Instinct technológia lehetővé teszi a valós idejű számítógépes védelmet minden szerveren, mobileszközön és operációs rendszeren.

A 2015-ben alapított vállalat 130 embert foglalkoztat, ebből mintegy 80 Izraelben dolgozik. 

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSCalcalist