Az elrabolt izraeliek visszaadásáig nem akarják megjavítani a Gázát kiszolgáló elektromos vezetékeket

Az izraeli Áramszolgáltató Vállalat dolgozói nagyfeszültségű elektromos vezetékeket rögzítenek, és transzformátort cserélnek az izraeli Haifán, 2016. november 25-én bekövetkezett hatalmas tűzesetek után - Fotó: Shutterstock

Az izraeli Áramszolgáltató Vállalat (IEC) munkavállalói bizottsága bejelentette, hogy az elrabolt izraeliek visszaszolgáltatásáért folytatott küzdelem iránti szolidaritásának és támogatásának jeleként nem szándékoznak megjavítani és visszaállítani a Gázai övezetet kiszolgáló elektromos vezetékeket, amelyek a Hamasz rakétatüzétől rongálódtak meg, amíg “Hadar Goldin, Oron Saul és Avera ​​Mengistu vissza nem kerül Izraelbe.” Golden és Saul katonák holttestét és a mentális beteg Mengustot évek óta nem adja ki a Hamasz Izraelnek.

A szervezet bejelentésére reagálva az IEC vezetése kijelentette, hogy “a társaság olyan kormányzati társaság, amelyre a törvény rendelkezései vonatkoznak, és úgy vélik, hogy a villamos energia a konfliktuson kívül álló, elengedhetetlen termék”.

Árammal, vagy nélküle a Gázai övezetben?

  • Áram nélkül – az elrabolt izraeliek visszaadásáig (90%, 134 Votes)
  • Árammal – ez a konfliktuson kívül álló, elengedhetetlen termék (10%, 15 Votes)

Összes szavazó: 149

Loading ... Loading ...

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.

FORRÁSynet