Start-up tanfolyam holokauszt-emlékezet témában

“Innováció”, “vállalkozói tevékenység”, “holokauszt-emlékezet”, össze merjük kapcsolni ezeket a kifejezéseket?

A Nyugat-Galileai Főiskola holokauszt-tanulmányi programja megtette, és az első csoport most fejezte be a tanfolyamot. A diákok az Egyesült Királyságból, az USA-ból, Svájcból, Ausztriából, Németországból, Olaszországból, Indiából, Dél-Afrikából, Lengyelországból, Magyarországról és Izraelből érkeztek. Nemzetközi csoportokban dolgoztak a holokauszt emlékezetét fejlesztő projekteken, megtanulták a start-up világ módszereit és nyelvét. Meghallgattak szakértőket, és megvitattak kérdéseket a holokausztról. Mindezt a Nyugat-Galileai Főiskola Holokauszt-tanulmányi programja készítette elő a barátaikkal az Izraeli Okos Városok Intézetből.

Most új osztályt nyitnak, ami 2021 októberben kezdi a tanulást. Várják az egyetemek és főiskolák bármely szintű hallgatóit világszerte, valamint a posztdoktorokat és a pályakezdő kutatókat is.

Regisztráció: https://forms.gle/DVpoJ97d7aVDNCqs5

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.