Újévi ajándékot kaptunk a közlekedési minisztériumtól!

Merav Michaeli jogosítványa - Fotó: Facebook

Merav Michaeli közlekedési miniszter (és a szociáldemokrata Munkapárt elnöke) a Facebookon jelentette be (nyilván többek közt) minisztériumának újévi ajándékát: októbertől nem kell tíz évenként megújítani a jogosítványainkat, azok automatikusan érvényesek lesznek egészen 70. születésnapunkig!

“Igen igen, ezentúl nulla bürokráciára lesz szükség a jogosítvány megújításával kapcsolatban, amellett, hogy megszűnik annak magunknál tartásának kötelezettsége vezetés közben” – írta Michaeli a Facebookon. “A közlekedési minisztérium azon van, hogy javítsa a szolgáltatást. Sok a javítandó és egyszerűsítésre váró dolog, időre van szükség, mert bonyolult a rendszer, de lépésről lépésre megváltoztatjuk a valóságot.”

“Az új év tiszteletére itt van egy olyan reform, amely jelentősen csökkenti a bürokráciát, és nyugodtabbá tesz minket, hogy az élet valóban fontos dolgaival törődhessünk. Kellemes ünnepet!”

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.