A tömegközlekedési sávban kapták el – miközben egy életnagyságú női babát szállított az utasülésen

Egy 73 éves tel-avivi férfit a partmenti úton kaptak el a rendőrség önkéntesei, miközben a két vagy több utast szállító járművek számára kijelölt sávban robogott – mellette egy női baba parókával, ruhában és napszemüveggel.

A rendőrség önkéntesei fülelték le a 73 éves tel-avivi sofőrt, mert veszélyesen gyorsan közlekedett. Felszólítottak, hogy hogy álljon meg és húzódjon le az út szélére.

De a jármű átvizsgálásakor nagyon meglepődtek, mert egy életnagyságú, felöltöztetett, parókával, nyaklánccal és napszemüveggel felszerelt, övvel bekötött női babát találtak az utasülésen. A sofőr ragaszkodott hozzá, hogy “egyedül utazott”, és nem állt szándékában a speciális utazási sávot a babával kijátszani.

Miután az önkéntesek figyelmeztették, hogy óvatosan vezessen, azért persze meg is bírságolták, mert a tömegközlekedési sávban hajtani így szabálysértés.

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.