Sürgős tájékoztatás az április 3-i magyarországi választásokkal kapcsolatban – levélszavazati csomagok átvétele és leadása a Nagykövetségen

    Többen jelezték, hogy annak ellenére, hogy kérelmezték felvételüket a központi névjegyzékbe és kérték a szavazási levélcsomag átvételét izraeli lakcímükön, a mai napig nem kapták kézhez a borítékot.

    Nincs minden veszve! Még mindig lehetőség van arra, hogy Magyarország izraeli nagykövetségén a levél adatait kikérjétek, az alábbi e-mail címen: consulate.tlv@mfa.gov.hu.

    Az e-mailben a választó nevét és a kért postacímet is adjátok meg, a Nagykövetség munkatársai pedig megadják a küldemény számát, aminek segítségével az Izraeli Posta honlapján (https://israelpost.co.il/מעקב-משלוחים/) lehet megnézni, hogy hol jár a küldemény, majd szerencsés esetben a lakcím szerinti postahivatalban lehet átvenni a borítékot.

    A kitöltött levélszavazatot a Nagykövetség tel-avivi címén, Pinkas utca 18 kell majd vasárnap (április 3-án) reggel 6 és este 7 óra között leadni. Fontos tudni, hogy a leadáshoz nem kell regisztrálni és nem kötelező a választó személyes megjelenése sem (tehát bárki bedobhatja a megfelelően kitöltött és lezárt borítékot, illetve egy ember több borítékot is leadhat).

    Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.