6 éve csináljuk lelkesen, de a folytatáshoz rád is szükségünk van!

Szia, frankpeti vagyok, az Izraelinfo alapító főszerkesztője.

Izraelben készülő hírmagazinunkat hat évvel ezelőtt helyi önkéntesek lelkes csapata hozta létre. Szabadidőnkben, minden anyagi ellenszolgáltatás nélkül veszünk részt ebben a nettó civil projektben – a kezdetektől mindmáig. Azóta mintegy nyolcmillió oldalmegtekintés volt az ​Izraelinfo.com-on, közel három és fél millió látogatóval. Az Izraelinfo egyedülálló projekt a maga nemében! Nincs tudomásom még egy olyan, kizárólag önkéntes alapon készített és fenntartott médiaoldalról, amelynek ekkora, vagy nagyobb olvasótábora lenne.

Mivel mindenáron meg kívánjuk őrizni függetlenségünket, nem keressük és nem is fogadjuk el semelyik intézményesült szekértábor pénzügyi támogatását.

Anyagi támogatásra viszont szükségünk van. Az évek folyamán ugyanis a rohamos növekedéssel párhuzamosan honlapunk fenntartási költsége is többszörösére nőtt. Elérkeztünk arra a pontra, amikor a magazin önkéntesei már nem tudják továbbra is saját erőből biztosítani a honlap változatlan színvonalon történő megjelenésének anyagi feltételeit.

Itt lépsz be a képbe te.

A támogatásodat szeretném kérni, hogy a honlapunk évi 1800 dolláros fenntartási (tárhelybérleti és működési) költségéből hiányzó 1500 dollárt összegyűjthessük. Szeretnénk, ha létrejönne egy olvasókra épülő támogatási háttér, amely biztosítja az Izraelinfo további működését.

A folytatáshoz rád is szükségünk van!

Ha nemcsak állandó olvasónk, de patrónusunk is leszel, megháláljuk: a magazin további megjelenésének biztosításán túl hozzáférhetsz majd exkluzív tartalmakhoz, és egy előfizetői közösség részévé is válhatsz. Jó lenne, ha ezzel az Izraelinfót ma készítő baráti társaság tovább bővülne. Azt tervezzük, hogy a „befektető” olvasók is beleszólást kapnának a lap tartalmába, mint az Izraelinfo kiadói.

Legyél tagja az Izraelinfo tanácsadó testületének! Vegyél részt szerkesztőségi találkozóinkon!

Csatlakozz hozzánk most! A Patreon-on hatféle támogatói csomagot találsz, lelkesedésednek és pénztárcádnak megfelelően.

További támogatási lehetőségek >>

Köszönöm.
frankpeti

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.