Az Izraelinfo Alapítvány, a Magyar Nyelvterületről Származó Zsidóság Emlékmúzeuma Cfaton és a Szenes Hanna Múzeum meghív mindenkit közös rendezvényére 2022.10.13-án a Szdot Jam kibucba (szukot félünnep):

Gyülekezés a múzeum parkjában 16:00 órától, ahol zene, sör és egy tányér gulyás várja az érdeklődőket, majd a Szenes Hanna Múzeum megtekintése.

Ezt követően kerekasztalok melletti előadások, magyar nyelvű alkotókkal és fordítókkal folytatott beszélgetések, valamint egy interaktív művészeti előadás várja a közönséget. Kreatív gyerekfoglalkoztatás is lesz. A rendezvényen megvásárolhatók a részt vevő szerzők könyvei mellett magyar ételek is (felnőtteknek egy tányér gulyás és egy pohár sör benne van a belépőben).

A könyvüket eladni szándékozókat egyeztetésre várjuk a szervezőkkel az info@izraelinfo.com címen.

A fesztivál a Facebookon: https://fb.me/e/d6fSbeot0

A belépő ára felnőtteknek 100 sékel, gyerekeknek 12 éves korig ingyenes, 13-18 éves korig 50% kedvezmény. A belépőjegy tartalmazza a Szenes Hanna Múzeum és az ejtőernyősnő életéről szóló rövidfilm megtekintését is.

*A fesztivált csak minimális számú regisztráló esetén tartjuk meg.

Előzetesen az alábbi űrlapon lehet regisztrálni (magyar: http://eepurl.com/iamCUr, héber: http://eepurl.com/iah4j9):

Feliratkozás

* indicates required
Add meg a gyerekek számát is
Az alábbiak közül melyeket fogyasztanád?

Borítókép: Kilátás a Földközi-tengerre a Szenes Hanna múzeum melletti parkból Szdot Jam kibucban
Fotók: frankpeti / Izraelinfo

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.