Izraelinfo a rádióban

Paraguay visszaköltözteti a nagykövetségét Jeruzsálemből Tel-Avivba

A Klubrádió Reggeli gyors című műsorában beszélgetés Székely Róberttel, az Izraelinfo.com munkatársával Paraguay új elnökének döntéséről és annak hátteréről.
2018-09-07

Összecsapások a Gázai-övezetben

A Klubrádió Reggeli gyors című műsorában beszélgetés a Gázában történő, sok halottal járó összecsapásokról Székely Róberttel, az Izraelinfo.com munkatársával.
2018-05-15

Izraelinfo és a Tilos Bádogdob

2017-12-02 Politzer Krisztina és Shiri Zsuzsa a Tilos Rádió Bádogdob című műsorának voltak a vendégei, ahol Bodoky Tamással, Bodolai Lászlóval és Gerényi Gáborral beszélgettek az Izraelinfóról és Izraelről >>

Feszült helyzet Jeruzsálemben

A Klubrádió Reggeli gyors című műsorában beszélgetés a Jeruzsálemben kialakult feszült helyzetről Frank Péterrel, az Izraelinfo.com főszerkesztőjével.
2017-07-25

Netanjahu látogatása Magyarországon

A Klubrádió Hallójárat című műsorában Borgula András beszélget Netanjahu magyarországi látogatásáról Frank Péterrel, az Izraelinfo.com főszerkesztőjével.
2017-07-16

Az izraeli hadsereg bekamerázza Ciszjordániát

A Klubrádió Reggeli gyors című műsorában Ciszjordánia bekamerázásáról beszél Maymon Politzer Krisztina, az Izraelinfo.com munkatársa.
2017-06-20

“Két állam reményében”

A Klubrádió Reggeli gyors című műsorában a “Két állam reményében” tüntetésről beszél Maymon Politzer Krisztina, az Izraelinfo.com munkatársa.
2017-05-29