Elton John őrült éjszakája Izraelben

A bit popsztár 69 évesen is magával ragadó. Péntek este negyedik alkalommal találkozott Sir Elton John az izraeli közönséggel. A zenész a Tel Aviv-i Yarkon Parkban lépett fel, ahol korábban már Madonnától Michael Jacksonon át a Guns ’n Rosesig és Paul McCartneyig rengeteg világsztár fordult meg és aratott fergeteges sikert.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=0Mnc04mCx6c]

A hetvenedik évéhez közeledő brit énekes “A Crazy Wonderful Night” (Egy csodálatos őrült éjszaka) című – legutóbbi albumának nevét viselő – turné keretében adott koncertet Tel Aviv-ban. Az új dalok mellett Elton John a 40 ezres tömeg hatalmas ovációja közepette előadott néhányat a hetvenes évekbeli nagy slágerei közül is. Sokak szerint jobb volt, mint legutóbbi, mintegy 23 évvel ezelőtti fellépése.

Bár mozdulataiban itt-ott kissé nehézkesnek tűnt, vokálisan megőrizte jó formáját. Talán a magas részeken lehetett érezni, hogy 47 éves pályafutás áll mögötte és nem éppen húsz éves már, de ez semmit nem vont le a két és fél órás előadás értékéből.

izraelinfo elton john koncert izraelben1
Elton John előadás közben a Yarkon Parkban – fotó: Orit Pnini

 

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.