Nem lesz kassza a boltokban?

Fotó: Geektime

Egy új izraeli applikáció elterjedésével sokkal egyszerűbb és gyorsabb lehet majd a vásárlás.

Manapság, amikor már a nagymamák kezében is okos-telefon csörög, pillanatok alatt elterjedhet az új izraeli találmány, amely fölöslegessé teszi a pénztárosok, a pénztárgépek munkáját, és ezáltal vagyonokat spórolhat meg a boltosoknak, – és talán a vevőknek is. De ha csak nem kell sorba állni többé – már akkor is megérte.

A SuperSmart nevű izraeli cég technológiájával bemegyünk majd a boltba, az okos-telefonnal egyszerűen beolvassuk a termékek kódjait, aztán kifelé egy leolvasó géphez visszük a telefont és a bevásárlókosarat, amely egyezteti a dolgokat és elintézi a számlát, és már mehetünk is dolgunkra. Mindez egy tel avivi üzletben már működik is.

ssmart

Igazán pofonegyszerű, csoda, hogy másnak még nem jutott eszébe,- illetve kész mázli, mert egy izraeli cégnek viszont igen.

supersmart3
Fotó: Geektime

smart

megosztas banner

Köszönjük a Patreon-os és PayPal-es támogatóink adományait, amivel segítik életben tartani a magazint! Ha szereted olvasni az Izraelinfót és úgy gondolod, érdemes és fontos folytatni ezt a projektet, itt csatlakozhatsz havi támogatóinkhoz. Egyéb támogatási lehetőségek itt.